Boekingskantoor

My Diligence

Roster / Marc Smeesters

In de lijn van hun voortdurende verkenning van kwalitatief hoogstaande progressieve stoner rock, staat MY DILIGENCE trots als een van de meest prominente Heavy Psych bands van België. Het in Brussel gevestigde trio combineert op elegante wijze pakkende harmonieën en meeslepende riffs, en wist luisteraars door de jaren heen te boeien.

 

Na het succes van "The Matter, Form and Power," maakt MY DILIGENCE een krachtige terugkeer met hun 4e album, "DEATH.HORSES.BLACK." op Listenable Records. Na een veelgeprezen Europese tour, waaronder memorabele optredens op Hellfest 2023, Alcatraz Metal Festival (2022 en 2023), en DesertFest Antwerpen in 2022, dompelde de band zich de hele winter onder in de Sainte-Marthe studio in Parijs, waar ze samenwerkten met de gerenommeerde producer Francis Caste (Hangman's Chair, Regarde les Hommes Tomber...).

 

Dit album verkent donkere thema's en markeert een keerpunt in de geschiedenis van de band. De lange en diepgaande composities leiden de luisteraar door onverwachte gebieden en creëren een auditieve ervaring die verwant is aan een lucide droom of trance, schommelend tussen hoop en ultieme duisternis.

Bereid je voor op een duik in dit fascinerende universum, want MY DILIGENCE begint eind mei aan een tournee waarbij ze zich aansluiten bij de Schotse band DVNE voor data in Frankrijk en Zwitserland, met als hoogtepunt 11 juni in de Orangerie du Botanique in België. De band zal enthousiast doorgaan met zomerfestivals, waaronder Mystic Festival (PL) en Motocultor (FR).