Boekingskantoor

The Lucky Trolls

Roster / Marc Smeesters

The Lucky Trolls is een Ierse punkband uit Luik (België) die eind 2017 werd opgericht. De band bestaat momenteel uit 5 leden die al goed aanwezig zijn in de Belgische rock- en punkrockscene (Radio 911, Chump, We Are Minutes, Young Enough...).

Het verhaal gaat dat de band in maart 2019 hun eerste zelfgetitelde EP van 4 tracks uitbracht. Dit eerste opus werd zeer goed ontvangen en stelde The Lucky Trolls in staat om op een aantal podia op te treden met bekende bands. In 2022 bracht de band hun eerste album uit, Raised Fist and Rebel Songs, opgenomen en geproduceerd door Tim Van Doorn. Het album kreeg lovende kritieken.

Vandaag de dag touren The Lucky Trolls langs de verschillende Ierse pubs en festivals en laten hun publiek nooit onberoerd. Al snel bereiken ze honderd concerten en toeren ze door België, Frankrijk, Zwitserland en Luxemburg. Het is onmogelijk om niet mee te dansen, zingen en springen met deze Luikse rockers in een roes van Ierse melodieën, verzadigde gitaren en krachtige ritmes!