Boekingskantoor

Deborah Leclercq

Roster / Marc Smeesters

In 2020 studeerde Déborah Leclercq voor actrice, maar Covid stond voor de deur en net als veel andere mensen keerde de jonge vrouw zich terug.

 

Een zegen in vermomming, ze pakte haar gitaar op en postte video's op sociale netwerken. Zo werd ze opgemerkt door haar producer. De feedback die ze kreeg, deed haar beseffen dat ze haar eigen materiaal moest schrijven. De jonge artieste leende zich ervoor en vertelde het verhaal van haar 20 jaar.

 

Na het uitbrengen van 2 nummers on the fly, een duet met Jules Jaconelli, en voorprogramma's van acts als Clara Luciani, Hervé en Charlie Winston, bracht ze op 21.10 haar nummer SOLIDE uit, gevolgd door L'Acharneur, een tirade over straatintimidatie, voordat ze haar eerste EP uitbracht, voor een 1e EP in juni 2023.

 

Een unieke stroom die alleen van haar is. Een manier om haar woorden vrij te plaatsen, buiten het mechaniek van de machines die ze organisch maakt. Een donker timbre, alsof er een sluier overheen ligt, waarvan de scheuren lichtflarden doorlaten.