Boekingskantoor

Stoneman

Roster / Marc Smeesters

Je zou het niet denken, maar Stoneman werd geboren in 1974... in Namen, België...

 

Eind jaren '90, verliefd op vibes en big bass, startte hij samen met zijn maten Saïko (een bekende drum n' bass dj uit Brussel) en M een radioshow genaamd ATOMIC SPLIFF! Het proces is aan de gang, en het zal niet stoppen...

 

Met Atomic Spliff toerde Stoneman langs de grootste podia (Dour Festival, Rototom, Esperanzah, Les Ardentes, Francofolies, Reggae Geel, Les Solidarités, enz.) in België en in het buitenland (Frankrijk, Duitsland, Nederland, UK, Spanje, Zwitserland, Reunion Island, enz.) Ze treden op met artiesten als Joseph Cotton, P Nyne, LMK en Mardjenal en delen het podium met invloedrijke namen als Solo Banton, Prince Fatty & Horseman, Damian Marley, DJ Vadim, Manu Digital en Bigga Ranks.

 

Stoneman, een artiest in een band met de energie om de massa te rocken!

 

Eind 2022, met meer dan 45 jaar op de teller, brengt Stoneman, oprichter van Atomic Spliff en een sleutelfiguur in de Belgische scene, maar ook beeldhouwer, striptekenaar en straatartiest, zijn eerste soloalbum uit, opnieuw opgenomen in de Al' Môjone studio met de immer trouwe Mr Regulah aan de knoppen.

 

Het is het soort gekke, authentieke en oprechte muziek waar hij bekend om staat, met riddims van de opkomende Franse beatmaker Ackboo en andere Belgiumaïcains.