Boekingskantoor

Noa Sans H

Roster / Marc Smeesters

NOA SANS H, echte naam Noa De Sutter, is een 23-jarige singer-songwriter uit de Carolo-regio. Geboren uit een vader die verkoper was en een moeder die lerares was, was niets voorbestemd om muziek te maken. Als kind kreeg ze knobbeltjes op haar stembanden en mocht ze niet zingen uit angst haar stem te verliezen. Hard werken, doorzettingsvermogen en een passie voor muziek hielpen haar om deze beproeving te boven te komen.

 

Noa begon al op jonge leeftijd liedjes te schrijven en te componeren. Ze wilde haar eigen verhalen vertellen en haar eigen boodschap overbrengen, haar verdriet, haar liefdes en haar leven aan ons toevertrouwen als in een dagboek.

 

Het was met de release van "Pourquoi", haar eerste single, dat haar passie een geheel nieuwe dimensie kreeg. Het nummer circuleerde op sociale netwerken en Noa kreeg aanvragen voor live optredens: bij BPS22, Med'in Alma en het Fête de la Musique. Na deze concerten besefte Noa de impact van haar muziek op het publiek en besloot ze haar droom na te jagen om er haar brood mee te verdienen.

 

Na 6 singles te hebben opgenomen, vierde NOA SANS H de release van haar eerste EP 'Adulte' op 29 april 2023 in de Brasserie de l'Eden (Charleroi / uitverkocht).

 

Bereid je voor... NOA SANS H zal binnenkort in je oren klinken.